Učlanjenje u MPS

MLADI POLJOPRIVREDNICI SRBIJE – PRISTUPNICA/UPITNIK

Popunjavanjem ovog upitnika i uplatom prve članarine postajete punopravni član Udruženja Mladi poljoprivrednici Srbije. Od tog momenta naš stručni tim tu je da Vam pruži sve neophodne informacije i pomogne Vam da pokrenete ili unapredite Vašu proizvodnju.

Nakon popunjavanja upitnika, u roku od 5 -10 radnih dana bićete kontaktirani od strane našeg stručnog tima i dobiti prve informacije usklađene sa Vašim interesovanjima i ciljevima.

Dobijanjem ČLANSKE POPUST KARTICE, moći ćete da ostvarujete dodatne popuste na robu i usluge , kod naših lojalnih patnera – Kompanija koje su podržale rad MPS i spremne su da daju posebne popuste našim članovima – MPS PARTNER KOMPANIJE

Ukoliko ste Vi predstavnik/ca kompanije koja bi podržala rad MPS i želite da uspostavimo saradnju – izaberite status preduzetnik ili privredno društvo i popunite odgovarajuću kontakt formu.

Informacije uneti u upitnik biće korišćene u skladu sa uslovima za prikupljanje i obradu podataka o ličnosti i zaštićene u skladu sa najvišim standardima bezbdnosti podataka. Ukoliko želite da primate vesti i informacije od nas možete se prijaviti na naš newsletter.

Hvala Vam na poverenju.

Koji je Vaš status na gazdinstvu?